kolla blicken på båda bilderna


min störda klass


orkar inte vila mer :D

imorn ska jag träna igen, de e tråkigt att inte träna, ska fan köra stenhårt :D <3


vikt=105 kg typ... utan träning :P


sara

vill bara hoppas på att de går bra för min kusin som operera sig idag älskar dig<3

vilovecka

japp de ska bli en vecka vila ifrån träningen för känner att de behövs. men vill träna som fan endå men de blir inge träna iaf för jag behöver värkligen vila. men nästa vecka ska jag börja med träningenn igen och köra stenhårt som vanligt :) ja idag har jag varit i skolan och sen fick jag ta en promenad för farmor kunde inte hämta mig. men när jag gått typ hela vägen kommer farmor hem ifrån norrtälje så jag fick åka hem en liten bit iaf :P.
de va allt

vila

TJA!
idag och igår när jag träna va jag riktgt trött så jag funderar på att ta en vilo vecka eller nått sånt, är riktigt trött. men vi får se hur de blir har inte bestämt mig än. kändes skönt att träffa en granne på gymmet för fick mycket uppmuntrande ord av han :). han är alltid lika trevlig att prata med :).(perre)
.
jag har lagt märke till att jag har gått ifrån typ 0 självkänsla till ass bra självkänsla, för ett år sen hade jag sämst självkänsla och jag följde va andra tyckte och så. men nu gör jag som jag känner själv, jag bryr mig inte om va andra har för fördommar om mig. jag är den jag är sen får andra komma och tycka som dom vill, själv så brukar jag inte slösa min tid på att hålla koll på hur andra är eller hur andra har för kläder eller nått sånt, de får ha precis va dem vill. alla kan komma med kommentarer om att jag e bög eller vad som hällst men de skiter jag i, för om jag nu skulle va de så har inte dom med de att göra och jag vet själv om jag är de eller inte så de är de som är de viktiga.
de va de jag hade att säga idag. svejs

jag ny klippt


bättre resultat än väntat

gjorde mätning på hur många % jag har som e fett och hur mycket % som e muskler och skelettet, jag blev jävligt nöjd med resultatet. bättre en väntat.
Totatl vikt = 85.8
Muskelvikt i % = 52%
Muskelvikt i kg = 44.6kg
Fettvikt i % = 12.2%
Fettvikt i kg = 10.4kg
skelettvikt = 12.5kg
och bmi va 25.3kg (de va typ lite mycket men endå jag är glad endå =D)

jag ska klippa mig


bra hemsida :D

http://www.dintraning.se/ ass bra hemsida med många övningar :) man kan se hur dem ska utföras med mera

mätning

imorn blir klippning, (eftersom syrran skippade de häromdan), ska även göra en kroppsmätning hur mycket på kroppen som är fett och och hur mycket som är muskler och skelett. rätt spänd för jag tror nog jag kommer bli besviken av resultaten men skit samma jag vet att jag gått ner mycket och jag har varit mycket större (tjockarE). så hoppas på de bästa.

Träningsvärk

har träningsvärk i magen som bara den, så fort man hostar eller skrattar eller nått så känns de som fan haha skönt ju ;)
idag har jag varit i skolan som vanligt, vi hade gympa och fick reda på att vi inte kommer ha någon gympalärare för han som vi har nu ska sluta och den läraren som skulle komma tillbaka inte kommer så vet inte hur de blir där, men hade iaf idrott idag och efter skolan så drog jag till gymmet och träna. så hade jag bestämt med min kusin att jag sjkulle åka med henne hem. nu väntar jag på mat och senare ska jag bli klippt av min syster ;).

måste ta de lugnt nu... jag börjar koka snart

andas, andas, andas, andas, andas, andas, andas, andas, andas, andas.

vill bara gå sova LÄNGE

allt blir fel och fel och fel. va jag än gör, vet inte va jag ska göra just nu. känns bah konstigt,

gymmer snart

vaknade för ett tag sedan ska snar åka till bussen för att sedan åka till gymmet, det är ju vasaloppet idag så farmor har fult upp att kolla på de. hoppas hon kan ta en paus och köra mig till bussen bara så jag slipper gå dit.

Farmor<3

jag e ass glad för farmors skull för de gick bra för henne idag när dom hade ett möte. och de e jag glad som fan för för då mår iaf farmor bättre :)<3

fan:/

kommer typ inte kunna somna idag för jag tagit en 54 tablett ist för 36, hade lite brottom i morse, så när jag satt mig i bilen sa farmor, har du tagit medicinen? såklart hade jag missat så va jag tvungen att ta en tablett ifrån dem som jag alltid har med mig i gym väskan, och de va just en 54 tablett. den e för stark igentligen så den gör så jag inte kan sova på kvällarna, eller ligger bara och vrider mig i sängen i flera timmar sen somnar jag. men men någon gång kommer jag väll somna.

tråk

har tråkigt, sitter och läser lite på gymgrosisten om vad olik aminosyror har för effekter och vad dem gör. sen lyssnar jag lite på musik och bara tar de lugn. har inget annat att göra så, gör de bästa av situationen liksom :P.
en bra hemsida för er som är intresserade av styrketräning mm http://www.styrkeprogrammet.se

Dåligt gym pass

idag kändes de inte bra att gymma, fick aldrig upp pumpet som jag brukar få, vet inte varför men de givk bara inte idag, kändes som jag inte kunde ge allt, får ta nya tag imorgon bah. tror jag ska ta mig nått att äta nu, lagar min egen mat för farmor ska till stockholm, och göra ärenden.

roligaste jag sett på gymmet

de apsolut roligaste jag sett på gymmet, de va en gubbe som hade en spritflaska som han drack ur HAHAHAHA lovar att de va sprit i den också.

GLAD

hej! det känns som dagen inte kan bli mycket bättre.
1. jag vaknade dåligt men de gick över efter ett tag.
2. tog en kort prominad med Sara och Ewélinn och Cilon.
3. fick en trevlig komplimang av en som jag hällsade på som jag inte sett på länge (jag sa hej, då kollade han och sen sa han hej, HEJ va stor du har blivit ;) )
4. träffade fritids fröknar på bussen som jag hade när jag va liten, och vi pratade om ass mycket de va kul att träffa dem, har inte sett dem på länge.
5. körde stenhårt på gymmet, och de kändes bra som bara den.
6. träffade fröknarna på bussen igen  men denna gången pratade jag med en annan fröken som jag haft.
7. gick hem ifrån bussen i det här fina vädret, solen skiner som bara den.(först tänkte jag bah "NEJ MÅSTE GÅ HEM" men de va rätt skönt)
8. nu sitter jag här hemma och tar de lugnt, är ganska trött nu.

sovaaaaaaaaaaaa

fattar inte varför jag vaknar så tidigt, jag gick inte och la mig allt för tidigt. vill ju sova längre, men kan inte blööööööööööööö-.-

hemma

kom nyss hem ifrån gymmer, de va ganska lugnt på gymmet, bara 3-4 st där så de va ganska skönt. nu e jag trött.

Godmorgon Godmorgo

Inte en enda person värkar vara vaken. men iaf så ska jag typ packa väskan för ska dra mig till gymmet snart. tar 10.40 bussen till norrtälje. japp de va allt ha de bra.

RSS 2.0