Tonfisk

att äta bara tonfisk är fan inte gott :(, orkade inte göra nått till de så får väll äta och va glad haha

Gymmet

kom precis hem ifrån gymmet, kändes fan skönt att köra igen efter att inte kört på 3 dagar ör jag har haft fullt upp, i fredags var jag hundvakt, och i förrgår var jag i stockholm med timmy och samma sak igår. så har inte haft tid som sagt. och nu sitter jag bara hemma och tar de lugn och snackar me timmy och emelie.

jag+timmy


stockholm

va i stockholm igår och idag så blev ingen träning men de blev annat skoj ist.

protein

ska ta proteinpulver och sen gå sova godnatt på er

en av minna favorit låtar


LOV

då va de dags för en vecka lov, skönt som fan. har doc inte planerat så mycket, så de blir väll bara träna och va hemma och ta de lugn hela veckan. kanske kommer va lite me timmy för vi har lite planer som ska utföras om han nu kunde.

MAT

åt nyss en kyckling macka med sallad på och så klart kyckling. farmor hade stekt  lite kyckling som vi ska ha senare men de räckte så jag kunde ta en nu, och den mackan blev fan god.

annorlunda

Det är ganska kul när andra klagar på hur man är, eller vad man har på sig för kläder. är de så jobbigt att andra har kläder som inte är så vanligt att se där ute. skit i vad folk säger för de är dem som klagar/ lägger ner tid på att säga dumma saker som borde växa upp och inse att alla inte gillar samma stil, eller gillar samma saker.

jag

tog en fin bild när jag va hemma hos syran. nya modet..

hemma hos min syrra

är hemma hos min syster och vi väntar på att bli hémmtade av någon eftersom hennes bil inte ville starta, antagligen att bateriet e slut. ska sedan hem och tvättta och dona lite, de va allt ifrån mig för tillfället hejdå.


mindre risk för förkylning genom att motionera

läste precis på http://aktivtraning.se att om man motionerar så blir man inte förkyld lika länge, men om man skulle bli förkyld så varade inte förkylningen lika länge som för dem som inte motionerade. så ut och motionera med er allihoppa.

mitt tränings schema

dag 1. bröst+trisep
dag 2. mage+ben
dag 3. bicep+rygg+axlar
dag 4. kondition (så länge jag orkar)
sen börjar jag om, jag kör rullande schema så de e olika dagar, skriv gärna hur ni tränar.  om ni tränar
sen vilar jag när jag känner att jag behöver vila en dag.

wieeeeee

slutade kl 11 idag eftersom 2 lärare va borta, ganska så skönt om du frågar mig. nu är de bara att ta de lugnt för jag är ganska trött.

Min dag :D

Dagen började me skolan som alla andra dagar, tiden gick ganska fort =D, sen så drog jag till gymmet som  vanligt, och nu sitter jag här och har tråkigt och vet inte va jag ska skriva.
eftersom patrik va på någon mässa i stockholm (tror jag de va) så gymmade jag själv, men jag träffade iaf en som jag kände hampuuuus :P. de va allt från mig just nu :D

bild på mig när jag hade lite tråkigt


bio igår

såg på gulvers resor igår 3D, den va helt okay faktist, kul att kolla på 3D. och sen såklart kul att umgås med timmys familj (de va med dem jag såg den).
sen idag har jag tränat, och jag kör me de där pulvret nånting, och de som är bra iaf är att jag typ inte somnar när jag kört ett pass. + att jag orkar lite mera och de märker jag iaf =), så lite funkar de. de va allt jag hade att säga...

Ingen träning idag...

kunde inte träna idag eftersom sotarn skulle komma och farmor skulle till sjukhuset me en av katterna så va jag tvungen att va hemma. jag som skulle testa mitt nya prestations pulver. så jag får testa de imorn. när man mår dåligt så är de ass skönt att gå till gymmet för att man tänker inte på nåntng när man gymmar (om man inte gymmar med någon polare), när jag började gymma så mådde jag dåligt över vissa saker (inte längre) då va de specielt skönt att gå till gymmet och bara släppa alla tankar, och inte tänka på någonting. jag har fått så otroligt mycket bättre självförtroende sedan jag börja träna, och de är ass skönt. de va allt:D

barn med med olika problem nobbades till skola

när jag åkte hem nyss så hörde jag på radion att barn med olika problem (specielt adhd, för de va just de dem pratade om) blev nobbade till skolan. bara för att lärarna inte vet hur de ska handskas me barn som har adhd/eller är utbildade för de, och att de inte hade råd med att anställa assistenter. själv så vet hade jag assistent, men doc så kunde jag inte ha vem som helst för om inte jag gillade assistenten så blev de bara mer tjafs än va de va utan. men till slut så fick jag en som jag gillade väldigt mycket. jag lärde känna han på fritids och han va sport intreserad som jag, han gillade att fiska som jag gör, allt va perfect. innan honnom hade jag haft 3-4 st som inte passade.. (lika bra att va utan om de inte är en som går bra ihop med barnet). jag har haft tur som fått de stöd jag fått.
och jag tycker så klart alla ska få samma stöd som jag fått. 
men jag tycker iaf att de är förjävligt iaf att inte låta dem gå i skolan, om de inte funkar så borde de hitta en lösning och inte stänga av han/hon från skolan.
han som jag hade som assistent va inte utbildad men jag trivdes med han otroligt mycket. vi umgicks inte bara i skolan, vi va ute och fiskade och hade kul på fritiden också =)

-

.

nytt protein beställt

beställde nytt protein för mitt håller på att ta slut. jag är ass stolt över mig sj som lyckats gå ner så mycket i vikt, och att jag började träna  jag ska visa bilder på hur jag såg ut ifrån när jag va grymt kraftig tills nu, de är så stor skillnad. jag är en helt annan person idag om man kollar på hur jag va som person och hur jag såg ut för ett år sedan. den största förändringen har kommit sedan sommaren, de va då jag ändrades som mest.
jag är iaf stolt :)

sara fixa designen yeeey

Sara gjorde grymaste designen på min blogg, hon är fan bäst =D.

Nya kläder på bloggen!

Varsegod Johan :)
Designen är gjord av mig, Sara ->HÄR ÄR MIN BLOGG!

helt slut

jag är helt färdig, slutade sent och sen så gymmade jag, ganska trött faktist :D.

promenad

varit ute på promenad i morse med Sara Robert och Ewélinn  och cilon ;) hur kallt som helst

snackar me anna och timmy :D

snackar med anna och timmy, men nu ska jag dissa dem för jag ska ducha :P

trött

haloj!!
vaknade fööör tidigt idag, kl halv 9 vaknade jag utan att ha ställt klockan eller nått. inte kul :(.

städat :D

nu har jag damsugit, och fixat lite så nu är de fint här inne igen =D nu är de bara jag som behövs tvättas lite så nu ska jag ducha ;).

kanske ska börja skriva lite på bloggen igen :D

Bara för jag fick en kommentar från en omogen klasskompis så blev jag påmind om att jag har bloggen =D, och det är ju kul att skriva på bloggen. =D Så därför kanske jag ska skriva lite smått här igen..

jag


http://saramargaretaveronica.blogg.se
min kusin tog bilden =D

nu är snön tillbaka wohoo

idag när man vakna så va de helt vitt ute. de hade kommit ungefär 50 cm snö igen. så de va bara att äta frukost, klä på sig och sen ut och köra me snöslungan lite =P. jag vill inte ha mer snö nu, de räcker tycker jag :).

RSS 2.0